Hej :D

Har praktik den här veckan, nästa vecka och veckan efter det. Jag praktiserar som juniordatautbildare. Jag ska alltså lära åk 6-8 hur man använder en dator typ. Den här veckan så håller vi på att planera och det två sista veckorna på praktiken så ska vi lära ut. Vi har inte så mycket och göra den här veckan så det blir mycket slö tid till att göra nästan vad vi vill. Lite smått segt ibland men skönt ändå. Men nästa vecka så blir det fullt upp hela veckan.

Bantningen går jättebra för mig, däremot så verkar det inte gå så bra för Linnea. Så vi får väl se vem som lyckas bäst.

Ha det bra!

//Johälen

Skooolan

Hej!

Nu är jag i skolan och Linnea,en tjej i min klass, är störd och har dragit ned alla rullgardiner. Så det är helt svart härinne. Och jag är mörkrädd, men det skiter hon i. Taskigt!

Idag allifall hade vi matteprov på andragradsfunktioner och andragradsekvationer. Det gick ganska mycket åt helvete, men jag bryr mig inte. haha

Börjar nu, pusssssen

Måndag

Idag är det måndag= CSII :D:D jag är lite csi tönt, det är kul (:

Idag hade vi hovvårds grej på skolan. Vi slog på skor på döda hästben. Det var inte så äckligt som jag trodde, det var väldig intresannt faktiskt. :D

Somsagt så har jag och joel en tävling, och jag SKA VINNA! jag ska gå ner 5 kilo till sommaren, och dethär året ska det gå :P haha.


Menmen, nuu ska jag prata med joel och sen sova : )

pussy <3

Bantning here i come....

Ja, nu är det dags att sluta äta allt onyttigt och komma i form igen inför beach 09.
Idag är det första dagen på min deff, som är en annan form av bantning som används mest av folk som styrketränar.
Det börjar med att man bulkar, vilket betyder att man äter och tränar så mycket som möjligt för att bygga maximalt med muskler och gå upp i vikt. Det är det jag har gjort större delen av hösten och fram tills idag. Sen efter bulken kommer deffen, vilket går ut på att gå ner i vikt och definera musklerna, man ska gå ner så mycket som möjligt i fettvikt och behålla så mycket som möjligt av musklerna. Det är det jag håller på med nu.

Det är jättejobbigt för att man vill bara stoppa i sig en massa gott godis, gå ut i kylskåpet o ta något att äta eller helt slippa tänka på vad man äter. Så fram tills idag har jag varit tjock o glad. Nu är jag tjock o hungrig :(
Men det ska samtidigt bli skönt och förlora alla dessa kilon jag har lagt på mig och komma i alla kläder som är för små igen. Första dagen brukar oftast vara svårast, sen vänjer man sig, tror inte det här kommer bli alltför svårt ändå. Bara kämpa på och se det ljusa i allt, jag kommer äntligen bli smal igen.

Det är faktiskt till och med så att Linnea också börjar sitt nyttiga liv idag, så vi kan ju ta hjälp av varandra. Vem tror ni kommer lyckas bäst?(A)

Ha det bra kära läsare.

//En tjock o hungrig Johäl

Joel är segaste människan i världen

Hejjjj.

Sitter här och väntar på Joelbebis, fast han är lika seg som vanligt :(

Jag har varit vaken sen halv 8, då Lisas väckarklocka ringde. Vi gick upp astidigt för att vi skulle hitta se på den 3 timmar långa Benjamin Buttons otroliga liv. Den va helt okej, inte bästa någonsin.

Igår hade jag och Lisa en jätte trevlig och mysig kväll, vi kollade på Bedtime stories och seven pounds.
Seven pounds fattade vi ingenting av, haha. Vi var tvungna att pausa för att gå in på internet och läsa vad den handlade om. haha.

Juuuuste, jag har ju inte berättat att min käre mor håller på att måla om mitt rum, det blir jättefint :) Bilder kommer sen såklart.

Tack Jennie för att du fixar våran blogg, haha. Jag är sämst på såntdär, (:


/ Linnea saknar joel <3

Gästinlägg #2

Hej!
Jag, Jennifer, har vart inne och ändrat här igen. Den förra designen såg förjävlig ut, jag slarvade som fan med den. Denna blev inte heller så bra, men... Linnea, du får skriva till mig exakt hur du vill ha det någon gång. Så kan jag fixa det. För jag vet att desto finare design man har, desto roligare tycker man att det är att blogga. Så, om ni får en fin design kanske ni bloggar lite oftare. Vem vet.


Pusssssss


/ Jennifer

Tråkdag

Idag var jag först i skolan. Va på värsta plugghumöret idag och kände mig fett duktig :)
Efter det åkte jag till min lilla häst. Skulle egentligen bara mocka och de, men det skulle ta ca en halvtimme innan mamma kom så jag skrittade med utetäcket i jeans, gympaskor och grimma. Haha, men det var mys. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte och köpte thaimat. Nu sitter jag här i min ensamhet :(

Imorron kommer Liiiiiiiiisa :D ska bli askul. För er som inte vet det så bor Lisa i Östersund, men i helgen kommer hon ner till Uppsala för att hälsa på sin bror. Så då ska jag passa på att träffa sötbollen också (:

Men nu ska jag äta annanas :]

Saknar dig baaaaaaaaby, <3

Puuussen

RSS 2.0